Over Ons

STANDEZZA is de nieuwste tak van het bedrijf  KWM van Kris Willems, dat al 20 jaar bezig is met beweging en gezondheid. KWM biedt bedrijven en fitnesscentra, maar ook particulieren, een brede waaier sportapparatuur aan.

De laatste jaren vingen we signalen op dat werknemers vooral tijdens hun werk te weinig bewegen. Te veel zitten of langdurig stilstaan is niet bevorderlijk voor een goede houding. Rugpijn is een vaak voorkomende kwaal en tientallen welvaartsziekten kunnen worden gelinkt aan het te veel zitten. Bewegen is dus een absolute ‘must’.

Iedereen zou op een gezondere manier moeten kunnen werken, en daar willen we met STANDEZZA iets aan doen.

Die mogelijkheid bestaat: er bestaan zit-sta-tafels, wandelloopbanden, antivermoeidheidsmatten, … maar het aanbod in België was miniem. STANDEZZA wil deze groeiende vraag naar ‘Office fitness’ invullen. Samen met bekende producenten van fitnesstoestellen, heeft STANDEZZA producten ontwikkeld die aan deze vraag kunnen tegemoetkomen. Niet alleen zijn de producten die STANDEZZA aanbiedt van prima kwaliteit, ook hun betaalbare prijs is een pluspunt.

Bezoek de STANDEZZA-website www.standezza.com voor informatie over sta-zit-tafels, antivermoeidheidsmatten, monitorarmen, wandelbureau's. Het uitgebreide ‘Office Fitness’ aanbod, kan er voor zorgen dat het leven op de werkvloer gezonder en aangenamer wordt.

Wilt op de hoogte blijven van deze trends en vernieuwingen? Schrijf dan in op onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook en Twitter.

 

Kris Willems, 

Standezza.com

+32 11 761270