Voordelen als Gebruiker

Wanneer je dagelijks meer dan 6 uren zit (gebruik onze zit-calculator als je twijfelt), dan krijg je ongetwijfeld te maken met allerhande symptomen van wat we de zit-ziekte noemen.
De meest voorkomende symptomen zijn rugpijn, slechte houding, gewichtstoename, een vertraagd metabolisme en chronische vermoeidheidsklachten.

Het wordt hoog tijd dat we ons, "veelzitters", ervan bewust worden en dit probleem aanpakken door meer te bewegen en onze sedentaire levensstijl vaarwel te zeggen. Het vraagt zeker inspanning, maar je zal er dubbel en dik voor beloond worden. In de reacties die we van onze klanten krijgen, komen steeds dezelfde voordelen terug: beter slapen, minder rugklachten, alerter, fitter en een verhoging van het algemene welzijn.

Wanneer je je goed voelt en meer energie hebt, je je werk sneller zal voltooien, waardoor je meer quality time met je gezin kan doorbrengen.

zittend werken op laptop

Afwisseling is gezond!

Door elke dag meer te bewegen, zal uw gezondheid en uw levenskwaliteit er aanzienlijk op vooruitgaan. Met een STANDEZZA-Walkdesk is het mogelijk om dagelijks te wandelen, te staan of te zitten terwijl men werkt. Door deze afwisseling van staan, zitten en wandelen, voelt men zich al snel fitter en energieker en verhoogt het de productiviteit gevoelig.


Wat mag je verwachten als je dagelijks meer beweegt

Een duidelijke vermindering en zelfs verdwijnen van rug- en nekklachten, een beter concentratievermogen, een stijging van de productiviteit, een gezondere houding, een hoger calorieverbruik, … In combinatie met de Walkdesk is er een verlaagd risico op cardiovasculaire aandoeningen, helpt het om de bloeddruk onder controle te houden, een lager risico op Alzheimer en Parkinson, een merkbare verbetering van het algemeen welzijn, gewichtsverlies door het hogere calorieverbruik… Op onze research-pagina vindt u verschillende studies en publicaties over de combinatie van ‘gezondheid’ en ‘dagelijks bewegen’. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld, met up-to-date artikelen en publicaties.
Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe STANDEZZA-producten, kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief en u kunt ons volgen op Facebook en Twitter.

sedentaire levensstijl

Op onze Research-pagina kan u een heel aantal studies en verschenen publicaties terugvinden die deze voordelen staven. We vullen deze pagina regelmatig aan, zodat je steeds up-to-date kan blijven.

Wil je op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Sociale Media: Facebook - Twitter.